Mr. H.J.M. (Bert) Stassen

Mr. Bert Stassen studeerde rechten aan de Universiteit van Tilburg. Na zijn afstuderen in 1981 werd hij datzelfde jaar beëdigd als advocaat en werkte hij enige tijd voor andere kantoren, om vervolgens in 1982 aan de Cauberg te
Valkenburg zijn eigen kantoor te openen.
Al snel maakten tal van (Valkenburgse en andere) ondernemers en particulieren van zijn diensten gebruik. In die aanvangsjaren behandelde Mr. Stassen een breed scala aan zaken. Het kantoor groeide gestaag.
In 1993 voegden Mr. Bert Stassen en zijn echtgenote
Mr. Tineke Gulikers hun kantoren samen. Omstreeks 1995 is Mr. Stassen, als een van de eersten in het Arrondissement Maastricht, zich gaan specialiseren tot echtscheidingsbemiddelaar. Sedertdien houdt hij zich in belangrijke mate met personen- en familerechtelijke zaken bezig, en tevens met zaken op het vlak van het vermogensrecht en het faillissementsrecht.
Kenmerkend voor de werkwijze van Mr. Bert Stassen is een daadkrachtige aanpak, met beleid en met veel oog voor het individuele verhaal van de cliënt. Praktische en zakelijke oplossingen bedenken, daar gaat hij voor. Een aanpak die al meer dan 30 jaar garant staat voor goede resultaten en tevreden cliënten.
Mrs. Stassen en Gulikers hebben samen twee zoons. In zijn spaarzame vrije tijd speelt Mr. Stassen saxofoon in een band.