Wie zijn wij?

Stassen & Gulikers Advocaten voert een algemene rechtspraktijk, hetgeen betekent dat zowel particulieren als ondernemers met vrijwel elke rechtsvraag bij ons terecht kunnen. Wij geven juridisch advies, trachten een regeling te bereiken met de wederpartij, en staan U zonodig bij in een gerechtelijke procedure. Als Uw zaak dat vereist, schakelen wij tijdig deskundigheid van buiten in (denk bijvoorbeeld aan de architect, accountant, of notaris). In grensoverschrijdende zaken werken wij, wat België betreft, samen met het kantoor van advocaat Mr. Ludo Christoffels te Lanaken (www.christoffelsadvocaten.be).
 
Wij werken ook op toevoegingsbasis. Indien U voldoet aan de voorwaarden daarvoor, draagt de overheid een belangrijk deel van de kosten van onze werkzaamheden. Meer informatie hierover vindt U op www.rvr.org.
 
Ons kantoor telt momenteel 5 advocaten, 1 juridisch medewerker, 2 faillissementsmedewerkers en het secretariaat. Elders op deze website stellen alle medewerkers zich nader aan U voor. De samenstelling van ons team staat borg voor een afgewogen mix van ervaring en jeugdig elan. De compacte kantoororganisatie heeft tot voordeel dat de communicatie soepel en informeel verloopt.
 
U krijgt van ons rechtshulp van een goede kwaliteit, tegen een redelijke prijs.